God fortsättning! Så hann det bli nytt år, 2012, innan jag lyckades skriva nästa inlägg här. Vi har det bra Karma, Tigris & jag. Men datororken har inte funnits, helt enkelt... Vanliga kameran har jag inte heller orkat använda sedan i somras, och har ju lovat sedan länge att lägga upp sommarbilder på hemsidan, men har inte gjort det än pga jag inte tagit mig i kragen än... Men kanske att jag gör det snart? :)

På vardagkvällarna orkar jag oftast inte ens starta igång datorn (jätteskönt att slippa! eftersom jag ändå sitter framför en datorskärm på hela dagarna på jobbet), och på helgerna hittar man ju på en massa annat så det är inte varje dag datorn startas då heller... T ex så tar husrenoveringarna massor av tid, har jobbat för fullt med hallen som förhoppningsvis äntligen blir klar idag! :) Sen så har jag startat igång med att fixa väggarna i sovrummet, massor av pyssel där med...

Dessutom ny teknik nuförtiden, det är mycket lättare att slänga upp en (mobil)bild på facebook och någon annan kort rad där om vad vi hittat på :)

Karma har fått gå väldigt mycket lugna promenader nu de senaste månaderna, pga hon har fått en sträckning i skuldran som tar en del tid att läka ihop. Vi har varit iväg hos en mycket kunnig hundkiropraktor några gånger under hösten, och vi har ett återbesök i veckan som kommer. Tyvärr är hon fortfarande inte riktigt bra pga att vi nu under jul-nyår gått några trevliga långa promenader med rr-vänner (Izza, Luna, Kean, Maya - i olika omgångar), och då har hon lyckats överanstränga sig, igen... Det är när hon gör sina typiska jämfotahopp och vänder 360 grader i luften samtidigt som hon sträcker sig, och även när hon hoppar upp och ned från "godisstenar" i skogen, och när hon får fnatt och tokspringer i 8'or... På dessa långpromenader har hon ändå fått gå kopplad en hel del, och inte heller tokbusa med sina vänner, men hon är ju så glad ändå att hon blir mycket livligare än vanligt och då samtidigt överanstränger sig...

Nyår & raketer fungerade dock väldigt bra nu. Vi flyttade ju för drygt ett år sedan, och här i vårt nya område är det myyyyycket lugnare under mellandagarna, inga "snorungar" här som håller på och okynnesskjuter dygnet runt (som det var där vi bodde förut). Själva nyårsafton så åkte vi (även Tigris följde med) dock ut till Johanna som har Kean (KoDust RV Touch O Chilli). De bor ju mitt ute i skogen, så där var det knäpptyst, superskönt!!! Bara vid 12-slaget som en granne där sköt raketer i ca 5 minuter, men det var ju helt överlevbart. Sen så blir man serverad extremt god mat där också, då Johannas sambo är väldigt duktig på det där med matlagning :)

Man får hopppas att datororken återfinner sig snart, så att det blir lite bättring här på hemsidan, ha det bra så länge! :)