Då har jag startat igång en ny blogg här, eftersom den gamla (via blogtown.se) bara strulat sen i höstas. Den har legat nere långa perioder, bl a just nu, så snart den är uppe igen (om den kommer upp igen...) så ska jag rädda texterna därifrån och flytta dem till hemsidan istället.

I alla fall, det har varit extremt fattigt med blogginlägg av mig senaste halvåret. Det har till stor del berott på att jag flyttade strax innan jul, det har bara varit föööör mycket med allt runtomkring detta. Massa hus-fix varje vardagkväll och helg som tagit upp all fritid: både inomhusrenoveringar och nu mängder av trädgårdsjobb efter att snön försvann. Det har även varit jättemycket att göra på jobbet, samt att styrelsearbetet i SRRS/Stockholm tagit upp väldigt mycket tid då vi arrangerade en stor 3-dagars utställning förra helgen. Sen försöker jag hinna med och jogga också ca 3 ggr/vecka. Ett millopp avklarat redan (Kungsholmen Runt - en superbra bana som jag persade på nu, 58:53, är helnöjd med det!), och till hösten har jag ytterligare två inplanerade (Midnattsloppet och Hundlöpet). En vecka kvar på jobbet nu, och sen har jag semester i 4 veckor.

Karma är såklart pigg och glad som vanligt, trots att hon nu börjar få lite gråa hår på underkäken :) 20 juni deltog hon på det årliga rr-racet på Åkers Kanal, och kom nu 4'a totalt av 14 startande hundar (hennes tid var 7.4s på bägge heaten, vinnaren gjorde 7.0s på 88 meter). Still going strong! Bra gjort av den 7-åriga tanten som visar ungdomarna var skåpet ska stå :) Men helvarvet fick hon stå över, jag tyckte inte att hennes kondis riktigt var i form för det.

Just nu är jag kattvakt åt en liten kattunge på 16 veckor, Mississippi heter hon och är en kopia av Tigris, fast i miniformat då (även fast Tigris redan är en väldigt liten vuxen katt på bara 2.5 kg). Tigris är sådär måttligt förtjust i Missi, men nu idag verkar det gå bättre... Hon får pausa lite från Missi då och då genom att gå ut några timmar. Ja nu efter flytten till radhus så finns ju ute-möjligheter, och Tigris har visat sig vara jätteduktig, har inte varit borta på några längre utflykter utan håller sig i närheten och vet precis var hon bor :)

Igår var vi på en dagsutflykt till Nävekvarn, och där finns en urhärlig skogsslinga på 2.5 km. Karma blev helt överlycklig att gå där, så hon kutade järnet hela tiden! Gamla tanten :) Har lagt upp flera bilder i fotogalleriet på hemsidan www.glorygazelle.se

Ja det var allt för denna gång, ska försöka skriva några rader här snart igen.