Idag är första dagen på den riktiga semestern, härligt! Fyra veckors ledighet stundar nu, och idag funderar jag på att gå en riktigt lång långpromenad och utforska våra nya stora skogar här. Har inte hunnit med det ordentligt förut, även fast vi såklart har några olika rundor vi brukar gå. Men nu så ska det äventyras :) Har man tur kanske man hittar lite gula sommarkantareller oxå, vem vet? :)

För ett par veckor sedan hade jag oxå tre semesterdagar, men det var i samband med 3-dagarsutställningen på Årsta Slott, så dem hann jag inte njuta av så mycket. För min del var det slitigt värre, eftersom jag som SRRS-styrelsemedlem var funktionär där från otta till kväll, med mindre än minimalt med sömn de nätterna. Karma däremot, hon slapp hela tillställningen, superskönt för henne. Vädret var ju fruktansvärt varmt de två första dagarna. Hon tillbringade istället hela långhelgen uppe i Brottby tillsammans med sin snygga boyfriend Kean (Se UCH Se V-09 KoDust RV Touch O Chilli). Som 4-åring nu (ja han fyllde 4 år 30/6, samma dag som Karma åkte över till honom = bästa födelsedagspresenten) så uppvaktade han henne inte oavbrutet längre, utan lät henne få vara i fred litegrann. Vilket hon uppskattade, och svarade med att vilja leka med honom i skogen! Härligt =D Karma fick en riktigt bra helg med dem, och fick komma hem på måndags förmiddagen igen. Både hon och jag var totalt slut då efter helgen och sov i stort sett hela måndagen, och på tisdagen började vi vakna till liv igen.

Men nu är det semester på riktigt! Inga långresor inplanerade, utan vi kommer vara hemma ganska mycket. Underbart att ha egen trädgård nu, så varför då resa bort?? Kanske att vi är borta ett par enstaka dagar, men inte mer än så. Sen så måste övervåningen på sydfasaden målas om. Inte jättemycket yta på ett litet radhus, men ändå något som måste göras då det inte klarar en vinter till. Nu till veckan är planerna också att kapa ner och utrota den gigantiska syrenbusken som står mitt på tomten, precis där man vill ha en solstol. Den har förstört halva gräsmattan med sina 1000-tals rotskott, och håller även på att ta kål på rabarber och vinbärsbuske som finns gömda bakom och varken får sol eller vatten pga syrenen stjäl allt. Så en fin gräsmatta längtar jag, Karma och Tigris efter!

Japp, det var allt för nu. Strax dax att väcka sjusovaren Karma i sängen och släpa ut henne på en morgonrunda ;)